دانشمندان نوع جدیدی از باتری را اختراع کردند – باتری اکسیژن-یون

Scientists Invent a New Type of Battery – The Oxygen-Ion Battery

دانشمندان نوع جدیدی از باتری را اختراع کردند – باتری اکسیژن-یون

اخبار فن آوری خانه
دانشمندان نوع جدیدی از باتری را اختراع کردند – باتری اکسیژن-یون
موضوعات: فناوری باتری انرژی دانشگاه صنعتی وین
توسط دانشگاه فناوری وین 15 مه 2023

باتری یون اکسیژن
نمونه اولیه باتری در TU Wien. اعتبار: TU Wien

محققان دانشگاه TU Wien (وین) یک باتری یون اکسیژن پیشگام ساخته اند که دارای دوام استثنایی است، نیاز به عناصر کمیاب را از بین می برد و مشکل خطرات آتش سوزی را حل می کند.

باتری‌های لیتیوم یونی، در حالی که در دنیای امروز رایج هستند – از وسایل نقلیه الکتریکی گرفته تا گوشی‌های هوشمند انرژی می‌دهند – لزوماً راه‌حل بهینه برای همه برنامه‌ها نیستند. محققان دانشگاه TU Wien با ایجاد یک باتری اکسیژن یونی که چندین مزیت قابل توجه را ارائه می دهد، به پیشرفتی دست یافته اند. در حالی که ممکن است با چگالی انرژی باتری‌های لیتیوم یونی مطابقت نداشته باشد، ظرفیت ذخیره‌سازی آن در طول زمان به‌طور برگشت‌ناپذیر کاهش نمی‌یابد و باعث می‌شود که عمر بسیار طولانی داشته باشد زیرا می‌توان آن را بازسازی کرد.

علاوه بر این، ساخت باتری‌های یون اکسیژن به عناصر کمیاب نیاز ندارد و شامل مواد غیر قابل احتراق است. مفهوم نوآورانه باتری قبلاً منجر به یک درخواست ثبت اختراع شده است که با همکاری شرکای خود در اسپانیا ثبت شده است. این باتری‌های یون اکسیژن می‌توانند راه‌حلی عالی برای سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی در مقیاس بزرگ، مانند باتری‌هایی که برای نگهداری انرژی الکتریکی از منابع تجدیدپذیر مورد نیاز هستند، ارائه دهند.

مواد سرامیکی به عنوان یک راه حل جدید
الکساندر اشمید از موسسه فناوری‌های شیمیایی و تجزیه و تحلیل در TU Wien می‌گوید: «ما تجربه زیادی در مورد مواد سرامیکی داشته‌ایم که می‌توان از آنها برای سلول‌های سوختی برای مدتی طولانی استفاده کرد. این به ما این ایده را داد که بررسی کنیم که آیا چنین موادی ممکن است برای ساخت باتری نیز مناسب باشند یا خیر.

مواد سرامیکی که تیم TU Wien مطالعه کردند، می توانند یون های اکسیژن با بار منفی مضاعف را جذب و آزاد کنند. هنگامی که ولتاژ الکتریکی اعمال می شود، یون های اکسیژن از یک ماده سرامیکی به ماده دیگر سرامیکی مهاجرت می کنند، پس از آن می توان آنها را وادار به مهاجرت مجدد کرد و در نتیجه جریان الکتریکی تولید کرد.

 

مرجع :

scitechdaily.com

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


BAGHI/09120201982
تماس بگیرید

سلام , وقت بخیر

کارشناسان سئو دل بعد از بررسی در خواست شما در اسرع وقت با شما تماس میگیرند