آیا الگوریتم جدید گوگل همان الگوریتم helpful content است؟

آیا الگوریتم جدید گوگل همان الگوریتم helpful content است؟

الگوریتم جدید گوگل

گوگل یک مقاله تحقیقاتی درباره ارزیابی کیفیت صفحات وب با هوش مصنوعی منتشر کرده است. جزئیات این الگوریتم شباهت‌های زیادی با الگوریتم helpful content دارد. گوگل معمولا اطلاعاتی از فناوری الگویتم‌های خود ارائه نمی‌دهد. پس نمی‌توان با اطمینان گفت که محتوای مقاله تحقیقاتی، اساس سیگنال helpful content است!
گوگل سیگنال helpful content را این‌گونه تعریف می‌کند:
🔹 سیگنال helpful content باعث بهبود طبقه‌بندی‌کننده‌ها (Classifier) می‌شود و در محتوای همه زبان‌ها اجرا می‌شود. (در علم ماشین لرنینگ، Classifier چیزی است که داده‌ها را دسته‌بندی می‌کند.)
🔹 فرایند کار طبقه‌بندی‌کننده‌ها کاملاً خودکار است و از مدل ماشین لرنینگ الگو می‌گیرند.‌
🔹 الگوریتم helpful content یکی از سیگنال‌های بی‌شمار گوگل برای ارزیابی و رتبه‌بندی محتوا در نظر گرفته می‌شود.

🔹 سیگنال helpful content بررسی می‌کند که آیا یک محتوا توسط افراد ایجاد شده است یا خیر. گوگل در حال توسعه و پیشرفت فرایند جست‌وجو است تا کاربران بتوانند به helpful content ی که توسط فرد نوشته شده است، دسترسی داشته باشند.

 گوگل اعلام می‌کند: «به‌روزرسانی helpful content فقط یک الگوریتم نیست.»
دنی سالیوان از گوگل توضیح می‌دهد: «سیگنال‌ helpful content مجموعه‌ای از چند فاکتور پیشرفته است. یعنی فقط یک الگوریتم یا یک سیستم نیست، بلکه چندین الگوریتم است که با هم وظیفه حذف محتوای غیرمفید را انجام می‌دهند.»
برای آشنایی بیشتر با این الگوریتم، خواندن مقاله الگوریتم helpful content گوگل چیست، را فراموش نکنید.
نتیجه این مقاله تحقیقاتی نشان می‌دهد که مدل‌های زبان بزرگ (LLM) (ابزارهای هوش مصنوعی هستند که می‌توانند متنی را بخوانند، خلاصه کنند، ترجمه کنند، کلمات بعدی یک جمله را پیش‌بینی کنند و در نهایت جملاتی شبیه به انسان‌ تولید کنند.) مانند GPT-2 می‌توانند محتواهایی با کیفیت پایین را به دقت شناسایی کنند. آن‌ها از طبقه‌بندی‌کننده‌هایی استفاده کردند که برای تشخیص متن‌های تولید‌شده توسط ماشین (هوش مصنوعی) آموزش دیده بودند. همچنین متوجه شدند که Classifier‌ها می‌توانند متن‌هایی با کیفیت پایین را هم شناسایی کنند، حتی اگر با این هدف آموزش ندیده باشند. LLM‌ها می‌توانند نحوه انجام کاری را بدون آموزش‌دیدن یاد بگیرند.
در نهایت هنوز مشخص نیست که تحقیقات این مقاله به موضوع به‌روزرسانی helpful content مربوط می‌شود یا خیر؛ اما این اتفاق، قدمی بزرگ در پیشرفت علم تشخیص صفحات بی‌کیفیت است.
0/5 (0 نظر)

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


enemad-logo
BAGHI/09120201982
تماس بگیرید

سلام , وقت بخیر

کارشناسان سئو دل بعد از بررسی در خواست شما در اسرع وقت با شما تماس میگیرند