نقش الگوریتم های در پنالتی سایت‌ها

نقش الگوریتم های در پنالتی سایت‌ها

الگوریتم‌ها مانند دستیاران حرفه‌ای به نیرو‌های انسانی گوگل کمک می‌کنند تا سایت‌هایی که احتمال می‌رود دچار تخلف شده‌اند را شناسایی کنند. درواقع پنالتی‌ سایت در دو حالت اتفاق میفتد؛ گوگل برای بررسی سایت‌ها ابتدا از الگوریتم‌ها استفاده می‌کند و به کمک نیروی انسانی به صورت دستی سایت‌ها را که با استانداردهای کیفیت گوگل تطبیق می‌دهد و بر این اساس، تصمیم به پنالتی‌شدن یا نشدن سایت می‌گیرد. در حالت دوم ممکن است الگوریتم‌ها به کیفیت سایت شما مشکوک شده باشند و به‌صورت خودکار سایت شما را از نتایج گوگل حذف کنند. در بعضی از شرایط هم به‌روزرسانی الگوریتم‌ها منجر می‌شود که نتایج رتبه‌ها تغییر کند.

اولین قدم برای بهبود وضعیت سایت از هر گونه مجازات، تشخیص نوع مجازاتی است که گریبان‌گیر سایت ما شده است. علائمی مانند اُفت ترافیک سایت، اُفت ترافیک برای کلمه کلیدی به خصوص مطابقت دادن این شاخص‌ها با آپدیت‌های گوگل و وجود هرگونه اخطار در ابزار سرچ کنسول، خبر از این می‌دهد که گوگل ما را جریمه کرده است.

    • پنالتی گوگل با الگوریتم پاندا و روش رفع آن

    الگوریتم پاندا یکی از الگوریتم‌های مهم گوگل است که وظیفه کنترل کیفیت محتواهای منتشرشده در سایت‌ها را برعهده دارد. در واقع الگوریتم پاندا در صفحات وب به‌دنبال محتواهای کپی و کوتاه، صفحات بی‌ارزش و محتوای تکراری است تا سایت‌های نامعتبر و بی‌ارزش را از نتایج جست‌وجو حذف کند. درنتیجه، سایت‌هایی که از تکنیک‌های سئو ‌‌کلاه‌‌ سیاه برای تولید و انتشار محتوا استفاده می‌کردند به مرور زمان دچار گوگل پنالتی می‌شوند. همچنین اگر نسبت آگهی و تبلیغات در صفحات سایتی بیشتر از محتوای آن باشد یا صفحات میزان بانس ریت بالایی داشته باشند، طوری که کاربران با کلیک روی آن‌ها به‌سرعت خارج شوند، باعث حساسیت الگوریتم پاندا روی سایت می‌شود.

    برای اینکه سایت خود را از تنبیه‌های گوگل حفظ کنید، پیشنهاد می‌کنیم از روش‌ های سئو کلاه‌ سیاه و تولید محتوای بی‌ ارزش دوری کنید. اما برای رفع پنالتی گوگل با الگوریتم پاندا باید از روش‌های اصول تولید محتوا استفاده کنید. محتواهای کپی و تکراری را پیدا کنید تا روی حذف یا ویرایش آن‌ها تصمیم بگیرید. تناسب تبلیغات به محتوای سایت را رعایت کنید و مطمئن باشید که صفحات با جست‌وجوی کاربران و نیازشان هماهنگی داشته باشد.

    • پنالتی گوگل با الگوریتم پنگوئن و روش رفع آن

      • این مشکل، برای آن دست از سایت‌هایی به‌وجود می‌آید که به طور غیرطبیعی لینک‌سازی می‌کنند و با ساخت بیش از حد لینک قصد دورزدن قوانین گوگل را دارند. عقیده گوگل در لینک‌سازی این است که تمام لینک‌های خارجی به سایت شما باید طبیعی باشند. هنگامی که الگوریتم‌های پنگوئن متوجه می‌شوند شما برای دستکاری رتبه سایت در حال ساخت لینک‌های غیرطبیعی (لینک‌های خریداری‌شده، لینک‌های درخواستی، لینک‌های تبادلی و لینک‌های ساخته‌شده توسط ربات‌ها) هستید، سایت شما را برای کلمه کلیدی (یا کلمات کلیدی) که هدف قرار داده‌اید، مجازات می‌کند.

        اگر تجزیه و تحلیل وب سایت شما حاکی از افت رتبه و ترافیک همزمان با تاریخ به‌روزرسانی پنگوئن است، ممکن است شما تحت تأثیر جریمه الگوریتم پنگوئن قرار گرفته باشید. حالا سوال مهم این است که چگونه جریمه الگوریتم گوگل پنگوئن را رفع کنیم؟ الگوریتم گوگل پنگوئن گوگل در درجه اول لینک‌سازی‌های غیرطبیعی مرتبط با سایت شما را شناسایی می‌کند، بدین منظور باید لینک‌هایی که به صفحات شما آسیب می‌رسانند را شناسایی وحذف کنید. این قسمت بسیار مهم هست و باید با دقت فراوانی انجام گردد.

        • چگونه با بهبود محتوا از نظر الگوریتم مرغ مگس‌خوار در نتایج گوگل نمایش داده شویم؟

        همان‌‌طور که می‌دانید، الگوریتم‌های پنگوئن و پاندا و مرغ مگس‌خوار با هدف تاثیر روی بهبود تولید محتوا منتشر شدند تا وب‌مستران را به انتشار محتوای باکیفیت و کاربردی برای مخاطبان وب تشویق کنند و قوانینی را برای دریافت رتبه‌بندی محتواها در نتایج گوگل در نظر بگیرند. کارکرد مرغ مگس‌خوار با الگوریتم‌های نام‌برده متفاوت است؛ یعنی این الگوریتم مبتنی بر جریمه نیست و باعث پنالتی سایت نمی‌شود. مرغ‌ مگس‌خوار فقط روی نمایش سایت شما در ازای کلمات کلیدی سرچ‌شده نظارت دارد؛ اما اگر محتوای شما به قدر کافی با هدف جست‌وجوی کاربران مرتبط نباشد، سایت شما را در نتایج گوگل نمایش نمی‌دهدو به عبارتی محتوای سایت شما از نظر این الگوریتم ویژگی‌های لازم را برای نمایش عبارت‌ جست‌وجوشده کاربران را ندارد.

        زمانی که الگوریتم پاندا یا پنگوئن باعث کاهش رتبه سایت می‌شوند؛ یعنی گوگل تا حد زیادی اعتمادش را نسبت به کیفیت محتوا و بک لینک‌های سایت از دست داده است. اگر کیفیت محتوا و ساخت لینک‌های خارجی را بهبود دهید، می توانید اعتماد الگوریتم‌های گوگل را دوباره به دست آورید؛ اما درمورد الگوریتم مرغ مگس‌خوار قضیه متفاوت است. اگر زمان اجرای الگوریتم مرغ مگس‌خوار، افت شدیدی در عملکرد سایت مشاهده می‌کنید، باید در تولید محتوای کامل و متناسب با هدف جست‌وجوی کاربران تلاش کنید تا ترافیک سابق را روی سایت ایجاد کنید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


BAGHI/09120201982
تماس بگیرید

سلام , وقت بخیر

کارشناسان سئو دل بعد از بررسی در خواست شما در اسرع وقت با شما تماس میگیرند